Wednesday, April 4, 2012

Biscuits not Бисквити! Biscuits не Бисквити!


Any southern Peace Corps volunteer in Bulgaria has inevitably made this statement, " Biscuits не Бисквити!" Trying to explain that American biscuits are not actually sweet and nothing like cookies in Bulgarian, can be a daunting task. This task is especially hard when it is your first month in country, and you re trying to tell your new counterparts you miss your mama's cooking. Now my language is better, and things can be explained much easier, but there is still no good translation for the word biscuit. It is too close to the Bulgarian word for cookies. Whatever the language barrier, having fun talking about your country's food can be some of the best bonding moments you first experience while in the Peace Corps. Everyone no matter where you come from in the world can relate to missing home; loving your mama and wanting to taste some good home cooking. So I dedicate this recipe to my mom, the best biscuit maker I know.

Biscuits are a breakfast staple in Southern homes. Whether served with sawmill gravy or with brown sugar and butter, biscuits are the quintessential breakfast bread. Biscuits are also perfect with fried eggs, bacon and cheese, in America McDonalds made a fortune out of perfecting that very combination. I will include a list of recommended toppings at the bottom of the recipe for you. For now, let's start with the basics.

They are not called cat head biscuits for nothing! Fudge my little helper looks on, praying he gets some!



Всеки южната доброволец в Корпуса на мира България неизбежно е направил това изявление, "Бисквити не Бисквити!" Опитвайки се да обясни,че американските бисквити, всъщност не са сладки и нищо подобно на"бисквиткина български може да бъде трудна задачаТази задача е особено трудно, когато това е първият ви месец в страната, а вие се опитвате да кажете на вашите нови колегисте пропуснали готвене на майка сиСега език ми е по-добре, и нещата може да се обясни много по-лесно, новсе още няма добър превод на думата бисквити.Какъвто и да е езиковата бариера, като забавно да говорим за храната на вашата страна може да санякои от най-добрите моменти за свързване ви първи опитдокато в Корпуса на мира.Всеки без значение откъде идваш в света може да се отнася да липсва у домаобича майка си и искат да опитат нещо добро за готвене у домаПосвещавам тази рецепта на майка ми, най-добрияпроизводител на бисквити, което знам.

Бисквити закуска щапелнив южните домовеНезависимо дали се сервира сдъскорезница сос или с кафява захар и масло, бисквити са квинтесенциятахляб за закускаБисквити също са съвършени с пържени яйца, бекон и сиренев McDonalds Американаправи цяло състояние, наусъвършенстване че много комбинацииАз ще включва списък с препоръчителни гарнитурата в долната част на рецептата за васЗа сега, нека да започнем с основите.





Ingredients:
 2  cups self-rising flour (if you don't have self rising for each cup of all-purpose flour, add 1 1/4 teaspoons of baking powder and 1/4 teaspoon of salt.)
3 tablespoons lard 
1 cup milk

Състав:
 2 чаша самостоятелно нарастващите брашно (ако не разполагатесамонабъбваща за всяка чаша от всички предназначение брашно, добавете1 1/4 ч.л. бакпулвер и 1/4 чаена лъжичка сол.)

3 с.л. свинска мас
чаша мляко


Start by mixing all of the ingredients together, and forming them into a ball

Започнете с миксиране на всички от съставкикакто и формата на топка тестото.
Уверете се, че използвате много на излишната брашно върху работната повърхност,
така че теста няма да е лепкава и трудно да се работи.

Pat the dough onto a floured surface and fold over.
Using a cutter or glass cut the dough into circles, and place
the biscuits in a greased baking pan or on a sheet.

Пат тестото върху набрашнена повърхност и пъти в течение. Cъс помощта на нож или чаша намали тестото на кръгчетаи мястобисквитите в намазана тава за печене лист.



Bake on a cookie sheet at 425 degrees F (220 degrees C) for 20-25 minutes.
Печете на бисквитка лист при 425 градуса по Фаренхайт (220 градуса по Целзий) за 20-25 минути.


Сервирайте топли с:
конфитюр
масло
Кафява захар и масло
мед масло
бекон, пържени яйца и кашкавал или чедър
свинско месо наденица
сос от свински мазнини, брашно и мляко и сол (рецепта, за да дойде по-късно)
Като десерт с ягоди и ванилов сладолед




Serve warm with:
Jam
Butter
Brown Sugar and Butter
honey butter
bacon, fried egg and cheese
pork sausage
sawmill gravy (recipe to follow soon)
with strawberries and vanilla ice cream






No comments:

Post a Comment