Tuesday, April 3, 2012

Southern Style Cornbread: Американската Южна Стил царевичен хляб


Царевичен хляб има богата история в южната част на САЩи е нареченкрайъгълен камък на южната американска диета.Той е евтин, лесно да се направи и много гъвкавПрез последните години доведе до приток намексикански влиянияизумителна нова поема стария Южна класическичрез добавяне на целия царевица, чушки, както и разнообразие от сирена.Индианците са лабиринт или царевица в продължение на години за готвене, както и по връзка Морт: вестник на поклонниците в Плимут1622 царевица е било връчено най-много първото хранене на благодарносттаЦаревичен хляб също стана много популярна в цял САЩ, от друга по време на гражданската войнапоради ценатаи относително лесен подготовка испособност да продължи дълго транспортМожете също така да подготвицаревичен хляб в най-различни начини, включителноторти Джони,царевични палачинкицаревичен хляб Хляб и любимите ми Тихи KученцаНе се притеснявайте, аз ще ви дам една Тихи Kученца рецепта по-късно!



Cornbread has a rich history in the Southern United States, and has been called the cornerstone of the Southern American diet. It is cheap, easy to make and very versatile. In recent years the influx of Mexican influences has brought amazing new takes on the old Southern classic, by adding whole corn, peppers, and a variety of cheeses. Native Americans had been using maze or corn for years for cooking, and according to Mourt's Relation: A Journal of the Pilgrims at Plymouth, 1622 corn was served at the very first Thanksgiving meal. Cornbread also became very popular all over the United Sates during the civil war due to its cost, and relatively easy preparation and ability to last through long transport. You can also prepare cornbread in a variety of ways including, Johnny Cakes, Corn Pancakes, Pone Bread, and my favorite Hushpuppies! Don't worry, I will give you a hushpuppy recipe later! 


Тази рецепта е много проста, и винаги можете да изберете да добавитезахар или не, това е вашият избор.Харесва ми сладък царевичен хляб, така че, когато аз съм яде само хляб с маслоаз винаги го правят сладък.Ако го използвате, рецепти за готвене като в плънката, може да искате да напуснете захарта.Това е вариация на една рецепта от великата книга, наречена хляба на забавление от Елизабет Харбисон.

Състав:
 4 супени лъжици масло (
за смазване ви тиган и за тесто)
чаша царевично брашно
1 чаша брашно
супена лъжица бакпулвер
1 чаена лъжичка захар
1/4 чаена лъжичка сол
1 яйце
чаша мляко

Загрейте фурната до 218 C
Вие ще трябва два 9 1/2 инча или 24 см тава





This recipe is very simple, and you can always choose to add sugar or not, that is your choice. I like sweet cornbread; when I am eating just bread with butter I always make it sweet. If you are using it in recipes for cooking like in stuffing, you might want to leave the sugar out. 

Ingredients: 
Oil (for greasing your pan)
4 tablespoons butter 
1 cup cornmeal
1 cup flour
1 Tablespoon baking powder
1 Teaspoon sugar
1/4 teaspoon salt
1 egg
1 cup milk
Preheat oven to 425 F or 218 C
You will need two 9 1/2 inch or 24 cm baking pans

Започнете чрез смазване ви тиган с олио или масло.Вие ще трябва две тавиза тази рецепта.


Begin by greasing your pan with oil or butter. You will need two pans for this recipe. Melt the other four tablespoons butter over the stove being careful not to let it burn. 

Следваща в отделна купа се смесват всички сухи съставки заедно

Разтопете останалите четири супени лъжици масло над печката, като внимавате да не се оставя да го изгори.
Следваща в отделна купа се смесват всички сухи съставки заедно, включително брашно, царевично брашно,сол, захар и бакпулвера.


Next in a seperate bowl mix all dry ingredients together including flour, corn meal, salt, sugar, and baking powder.



След това се добавя мляко, яйце, и разтопено масло сухите съставки

Next mix in your milk,egg, and melted butter to the dry ingredients. Make sure you stir all of the ingredients well, before pouring the batter into the greased pan.


Уверете се, че ви разбъркайте всички съставки добре, предитесто се изсипва в намазана тиган.


Pour batter into greased pans, and bake in the preheated oven for twenty minutes


Изсипете сместа в на смазани тавата, и се пече в предварително загрята фурна за двадесет минути.

You can test if the corn bread is done by placing a fork or toothpick into the center to see if it comes out clean. If it comes out clean, the bread is done.


Можете да тестватеако царевичен хляб се прави чрезпоставяне на вилица или клечка за зъби в центъра,за да видимдали той ще излезе чист.Ако той излиза чистхлябът се прави.

Благодаря за отдаване под наем ми да споделя тази част отдома ми с васЦаревичен хляб е най-добре се сервира горещо с топло масло или масло мед.Мога да живея на разстояние от царевиченхляб и студен чай, и там е нищо не мога да се сетя на по-показателни за Юга, отколкото този стар фаворит!



Thank for letting me share this piece of my home with you. Cornbread is best served hot with warm butter or honey butter. I could live off of corn bread and ice tea, and there is nothing I can think of more indicative of the South than this old time favorite!


No comments:

Post a Comment