Царевичен хляб има богата история в южната част на САЩ, и е нареченкрайъгълен камък на южната американска диета.Той е евтин, лесно да се направи и много гъвкав. През последните години доведе до приток намексикански влияния, изумителна нова поема стария Южна класически, чрез добавяне на целия царевица, чушки, както и разнообразие от сирена.Индианците са лабиринт или царевица в продължение на години за готвене, както и по връзка Морт: вестник на поклонниците в Плимут, 1622 царевица е било връчено най-много първото хранене на благодарността. Царевичен хляб също стана много популярна в цял САЩ, от друга по време на гражданската война, поради цената, и относително лесен подготовка испособност да продължи дълго транспорт. Можете също така да подготвицаревичен хляб в най-различни начини, включително, торти Джони,царевични палачинки, царевичен хляб Хляб и любимите ми Тихи Kученца! Не се притеснявайте, аз ще ви дам една Тихи Kученца рецепта по-късно!
Тази рецепта е много проста, и винаги можете да изберете да добавитезахар или не, това е вашият избор.Харесва ми сладък царевичен хляб, така че, когато аз съм яде само хляб с масло, аз винаги го правят сладък.Ако го използвате, рецепти за готвене като в плънката, може да искате да напуснете захарта.Това е вариация на една рецепта от великата книга, наречена хляба на забавление от Елизабет Харбисон.
Състав:
4 супени лъжици масло (за смазване ви тиган и за тесто)
1 чаша царевично брашно
1 чаша брашно
1 супена лъжица бакпулвер
1 чаена лъжичка захар
1/4 чаена лъжичка сол
1 яйце
1 чаша мляко
Загрейте фурната до 218 C
Вие ще трябва два 9 1/2 инча или 24 см тава
This recipe is very simple, and you can always choose to add sugar or not, that is your choice. I like sweet cornbread; when I am eating just bread with butter I always make it sweet. If you are using it in recipes for cooking like in stuffing, you might want to leave the sugar out.
Ingredients:
Oil (for greasing your pan)
4 tablespoons butter
1 cup cornmeal
1 cup flour
1 Tablespoon baking powder
1 Teaspoon sugar
1/4 teaspoon salt
1 egg
1 cup milk
Preheat oven to 425 F or 218 C
You will need two 9 1/2 inch or 24 cm baking pans
Започнете чрез смазване ви тиган с олио или масло.Вие ще трябва две тавиза тази рецепта. |
Begin by greasing your pan with oil or butter. You will need two pans for this recipe. Melt the other four tablespoons butter over the stove being careful not to let it burn.
Следваща в отделна купа се смесват всички сухи съставки заедно |
Разтопете останалите четири супени лъжици масло над печката, като внимавате да не се оставя да го изгори.
Следваща в отделна купа се смесват всички сухи съставки заедно, включително брашно, царевично брашно,сол, захар и бакпулвера.
Следваща в отделна купа се смесват всички сухи съставки заедно, включително брашно, царевично брашно,сол, захар и бакпулвера.
Next in a seperate bowl mix all dry ingredients together including flour, corn meal, salt, sugar, and baking powder.
Next mix in your milk,egg, and melted butter to the dry ingredients. Make sure you stir all of the ingredients well, before pouring the batter into the greased pan.
Уверете се, че ви разбъркайте всички съставки добре, предитесто се изсипва в намазана тиган. |
Pour batter into greased pans, and bake in the preheated oven for twenty minutes.
Изсипете сместа в на смазани тавата, и се пече в предварително загрята фурна за двадесет минути. |
You can test if the corn bread is done by placing a fork or toothpick into the center to see if it comes out clean. If it comes out clean, the bread is done.
Можете да тествате, ако царевичен хляб се прави чрезпоставяне на вилица или клечка за зъби в центъра,за да видимдали той ще излезе чист.Ако той излиза чист, хлябът се прави.
Thank for letting me share this piece of my home with you. Cornbread is best served hot with warm butter or honey butter. I could live off of corn bread and ice tea, and there is nothing I can think of more indicative of the South than this old time favorite!
No comments:
Post a Comment